Промотивни пролетни понуди во Комплекс Ветрило!

11 Apr, 2018

Специјални пролетни пакет понуди за вас и вашето семејство по неодоливи цени.
Чекор поблиску до вашиот нов дом... Понудата е ограничена и важи до 12.05.2018.

Од вас зависи што ќе изберете!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА 1:
Опремување на просторот по желба на клиентот во вредност од 1250€.
Решивме да ги реализираме вашите замисли за комфорен и удобен дом. Исполнет со современ дизајн. Комплетно уреден според вашите желби. Ваше е само да ја осмислите внатрешноста на домот, да ги ускладите боите, да ги изберете плочките... останатото препуштете ни го нам.

ПРОМОТИВНА ПОНУДА 2:
Цена на м2 - 755€ во моментална состојба (редовна цена 890€) - (без санитарии, плочки, подни облоги и внатрешни врати).
Финансирањето на завршната фаза е од ваша страна, но стоиме на располагање за сите ваши прашања, консултации, помош во изработка, се што ви е потребно. И секако доколку и вие сакате да бидете директно вклучени во оплеменување на вашето семејно катче, на лице место да гледате како се одвиваат работите, да бидете „сам свој мајстор“ на вашиот дом, понудата е отворена.

Некои понуди не смеат да се пропуштат. Која опција е вашиот избор од соништата?

Контактирајте не! Закажете состанок и информирајте се од прва рака.

Телефон: 078 39 36 39 | Комплекс Ветрило - Во хармонија со природата!